EK 2024 kaarten kopen

De EK 2024 kaarten zijn te koop via het officiële kanaal van de UEFA en onze partner Viagogo.

De organisatie verwacht 2,8 miljoen tickets te verkopen (gemiddeld 55.000 per wedstrijd). Luxe en VIP tickets zullen gebruik kunnen maken van alle commerciële mogelijkheden van het Europees Kampioenschap.

Duitsland heeft aangegeven dan een combi-ticket mogelijk is, waarbij kaarthouders ook gratis gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

Er zijn in het gastland geen regels rondom illegale kaartverkoop, maar de organisatie heeft beloofd dat men voorwaarden op kan stellen om het ongeoorloofd verkoop van tickets tegen te gaan.

Kaarten kopen voor wedstrijden van het EK in 2024
Kaarten kopen voor wedstrijden van het EK in 2024
Datum gepubliceerd: 27-04-2018 | Datum bijgewerkt: 31-01-2023 | Auteur:

Deel 'EK 2024 tickets - goedkope en veilige EK 2024 kaarten'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

De EK 2024 kaarten zijn te koop via het officiële kanaal van de UEFA en onze partner Viagogo. Duitsland verwacht 2,8 miljoen tickets te verkopen (55.000 per wedstrijd).


Over de auteur van 'EK 2024 tickets - goedkope en veilige EK 2024 kaarten'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate.