EK 2024 gekwalificeerde landen - overzicht van deelnemers van het EK

De EK 2024 gekwalificeerde landen bestaan uit 24 teams. Hier vind je in één overzicht alle informatie over de landen die zich hebben geplaatst en hoe de teams zijn gekwalificeerd. Dit zijn de deelnemers van het EK voetbal in 2024 in Duitsland.

Inhoudsopgave [verbergen]

? min. leestijd | ? woorden

  24 landen zullen zich kwalificeren voor het EK voetbal:

  • 1 gastland
  • 20 deelnemers via de reguliere EK-kwalificatie
  • 3 deelnemers uit de play-offs

  23 gekwalificeerde landen voor het EK voetbal

  De 23 geplaatste landen zijn nog niet bekend. Deze gekwalificeerde landen zijn bekend als de kwalificatiewedstrijden zijn afgelopen.

  30 niet gekwalificeerde landen voor het EK voetbal

  Ook de 30 niet gekwalificeerde landen zijn nog niet bekend. Teams die niet naar het eindtoernooi gaan, zijn de thuisblijvers die de wedstrijden vanaf de bank thuis mogen kijken.

  Datum gepubliceerd: 20-02-2023 | Datum bijgewerkt: 16-08-2023 | Auteur:

  Reageren


  Meer reacties tonen


  Delen

  Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!  EK 2024 gekwalificeerde landen in één overzicht. Welke teams zich hebben gekwalificeerd voor het EK? Alles over de geplaatste teams van het EK 2024.


  Over de auteur

  Patrick (auteur en webmaster)

  Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

  Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

  HollandsNieuwe