DFB en UEFA richten joint venture op voor EURO 2024

De Duitse voetbalbond DFB en de Europese voetbalbond UEFA zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor het EK 2024. EURO 2024 GmbH is opgericht op 10 december 2020 met Philipp Lahm als directeur.

De aandeelhouders van de in Frankfurt am Main gevestigde joint venture zijn DFB EURO GmbH en UEFA Events SA. De benodigde documenten werden in de stad ondertekend, waarbij Philipp Lahm optreedt als directeur.

Vanuit dit samenwerkingsverband wordt alles rondom het Europees Kampioenschap voetbal in 2024 georganiseerd. Duitsland werd in september 2018 aangewezen als gastland voor het toernooi.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 13-12-2020 16:30 | Bijgewerkt op: 13-12-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!DFB en UEFA zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van een joint venture; EURO 2024 GmbH. Philipp Lahm is directeur en kijkt uit naar het EK 2024.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Booking.com