FIRE: EK 2024 lied door Meduza, OneRepublic en Leony

Het EK 2024 krijgt een muzikaal tintje met de release van het officiële lied FIRE. Dit nummer is geproduceerd door MEDUZA, OneRepublic en Leony en belooft een anthemande ervaring te worden voor voetbal- en muziekfans.

FIRE: Het officiële EK 2024 lied door Meduza, OneRepublic en Leony

Het lied FIRE

FIRE, het officiële EK 2024 lied, is nu beschikbaar op alle streaming platforms. Het combineert de unieke stijlen van MEDUZA, OneRepublic en Leony tot een track die de passie van zowel voetbal- als muziekfans weerspiegelt.

De artiesten achter FIRE

MEDUZA, het Italiaanse elektronische trio, heeft samen met Grammy-genomineerde OneRepublic en de Duitse singer-songwriter Leony samengewerkt aan dit opzwepende nummer. Elk brengt hun eigen expertise in, wat resulteert in een krachtig en meeslepend geluid.

LIVE optreden tijdens de finale

Supporters krijgen de kans om het anthem live te zien tijdens de sluitingsceremonie van het EK 2024. Dit vindt plaats vóór de finale in het Olympiastadion in Berlijn op zondag 14 juli. Een niet te missen moment voor fans van zowel voetbal als muziek.

De #LightYourFire campagne

Een nieuwe #LightYourFire campagne, geïnspireerd door het nummer, biedt fans de kans om tickets te winnen voor de finale van het EK 2024. Een unieke manier om de sfeer van het toernooi te ervaren.

Auditory experience en playlist

MEDUZA heeft ook een volledige auditieve ervaring gecreëerd, met composities geïnspireerd door het anthem. Daarnaast is er een officiële EK 2024 afspeellijst beschikbaar op streaming platforms, met wekelijkse updates en speciale takeovers voor een dynamische muzikale achtergrond.

Het EK 2024 belooft niet alleen op het veld, maar ook op de speakers een onvergetelijk evenement te worden. Met FIRE als anthem, verenigt het toernooi voetbal en muziek op een unieke manier.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 17-05-2024 13:16 | Bijgewerkt op: 17-05-2024 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Ontdek FIRE, het officiële UEFA EURO 2024 lied door Meduza, OneRepublic en Leony. Lees meer over het nummer, de artiesten en de #LightYourFire campagne.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl