Gratis openbaar vervoer voor EK 2024 kaarthouders

Ben jij een van de gelukkige bezitters van een kaart voor het EK 2024? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Tijdens het finaletoernooi van 14 juni tot 14 juli 2024 kun je genieten van gratis openbaar vervoer in en rondom alle tien gaststeden in Duitsland.

Gratis openbaar vervoer voor EK 2024 kaarthouders

UEFA heeft een overeenkomst gesloten met de Verband Deutscher Verkehrsunternehmen (VDV), de vereniging van Duitse vervoersmaatschappijen, voor een 36-uurs reiskaart (36-Stunden-Fahrkarte) die beschikbaar is voor fans met kaarten voor het finaletoernooi.

Deze overeenkomst betekent dat elke kaarthouder recht heeft op een 36-uurs reiskaart om te gebruiken in het openbaar vervoer in en rond de tien gaststeden, zonder extra kosten. De geldigheid begint om 06:00 uur op de relevante wedstrijddag en loopt door tot 18:00 uur op de dag erna. Fans kunnen duurzaam reizen met milieuvriendelijk openbaar vervoer, zonder extra tickets te hoeven kopen.

Afhankelijk van de gaststad verwacht de VDV dat ongeveer 70% van de stadionbezoekers gebruik zal maken van het openbaar vervoer om naar en van het stadion te reizen.

De reiskaart omvat het openbaar vervoer in alle tien gaststeden en omliggende gebieden, en kaarthouders worden geïnformeerd over hoe ze de 36-uurs reiskaart kunnen verkrijgen voorafgaand aan het toernooi.

Mis deze geweldige kans niet om milieubewust en gemakkelijk te reizen terwijl je de beste voetbalmomenten van het Europees Kampioenschap 2024 beleeft. Geniet van gratis openbaar vervoer en beleef het toernooi zonder gedoe!

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 23-10-2023 20:47 | Bijgewerkt op: 23-10-2023 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


1 reacties op 'Gratis openbaar vervoer voor EK 2024 kaarthouders'

Marcel Dubois

Gratis gebruik van het openbaar vervoer in Duitsland: betekent dit, dat we gratis (in Duitsland) met de trein naar Hamburg, Leipzig en Berlijn kunnen reizen als we een geldige toegangskaart voor de wedstrijden van Oranje hebben.

Geplaatst op 15-12-2023 om 10:18

Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Ontdek hoe je met je EK 2024 kaart kunt genieten van gratis, milieuvriendelijk openbaar vervoer in alle 10 gaststeden in Duitsland tijdens het toernooi.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl