In Leipzig komt het broadcast center voor EURO 2024

De UEFA heeft speelstad Leipzich aangewezen als locatie voor het international broadcast center (IBC). Hiermee wordt Leipzich de centrale plek voor het uitzenden van de voetbalwedstrijden tijdens EURO 2024.

In de zomer van 2019 konden steden zich inschrijven voor deze functie, en aan het einde is Leipzich uit vijf kandidaten verkozen als meest geschikt centrum. De Deutscher Fussball-Bund (DFB) assisteerde bij het selectieproces.

De persconferentie werd gehouden in het Leipziger Messe zelf. De stad biedt uitstekende faciliteiten en het gebouw is aantrekkelijk en modern. De IBC zal een cruciale rol spelen om ervoor te zorgen dat iedereen de wedstrijden live kan kijken, overal ter wereld.

Leipzich is één van de EK 2024 speelsteden.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 09-12-2020 10:00 | Bijgewerkt op: 09-12-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De UEFA heeft Leipzich aangewezen als locatie voor het international broadcast center (IBC). Vanuit het Leipziger Messe wordt EURO 2024 uitgezonden.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl