Loting EK kwalificatie 2024 is in oktober 2022 in Frankfurt

De loting voor de EK 2024 kwalificatie is op 9 oktober 2022 in Frankfurt. Het Messe Frankfurt is het toneel voor de trekking van de balletjes voor de kwalificatieronde.

De speelstad was in 2003 ook al gastheer voor de loting van het WK 2006, dat eveneens plaatsvond in Duitsland.

"De kwalificatieloting en de loting zijn twee grote internationale evenementen richting het eindtoernooi in 2024. Ze helpen de teams om hun trainingen te focussen en te richten op de eindronde in Duitsland", zei Martin Kallen van de UEFA.

Dit is de meest recente mijlplaal richting EURO 2024, na de bekendmaking van Hamburg als locatie voor de loting en Leipzich als broadcast center.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 09-10-2021 15:52 | Bijgewerkt op: 09-10-2021 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De loting voor de EK 2024 kwalificatie is op 9 oktober 2022 in Frankfurt. Het Messe Frankfurt is het toneel voor de trekking van de balletjes.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport