UEFA benoemt officiële Hospitality Provider voor het EK 2024

De UEFA heeft voor het eerst een bedrijf aangesteld voor zowel de commercialisering als de levering van de officiële gastvrijheidspakketten voor EURO 2024. Hospitality Experience zal unieke hospitality-pakketten inclusief tickets voor het EK creëren, promoten, verkopen en leveren.

De UEFA heeft het bedrijf '2024 Hospitality Experience AG' benoemd tot partner voor het EK voetbal 2024. Dit is een samenwerkingsverband tussen SportFive en Fortius.

Het gaat hier om premium tickets, gastronomische catering en elite-kijkposities voor zakelijke klanten. Zakelijke klanten kunnen alleen skyboxen en wedstrijdtickets via deze partij bestellen. De pakketten zullen vanaf 1 december 2022 online te koop zijn op 2024-hospitality.com.

“Klantgerichte gastvrijheid zal de kern vormen van het Europees Kampioenschap voetbal. We zijn niet alleen verheugd, maar ook vol opwinding om onze krachten te bundelen om de beste gastvrijheidservaring ooit te bieden. Met onze expertise, kennis en ons wereldwijde verkoopnetwerk zijn we perfect op elkaar afgestemd om de eisen van de UEFA aan de ene kant en de zakelijke gasten aan de andere kant op een verantwoorde manier te commercialiseren”, zei Robert Müller van SportFive.

“Klanten staan ​​centraal bij alles wat we doen, en onze technologie zal hen voorzien van alle benodigde tools om een ​​uitzonderlijke Official Hospitality-ervaring te selecteren en samen te stellen. We streven ernaar om de meest verbonden en digitale hospitality-ervaring te bieden die de wereld van commerciële sporthospitality ooit heeft gezien”, zei Max Müller van Fortius.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 19-10-2022 09:35 | Bijgewerkt op: 19-10-2022 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De UEFA heeft voor het eerst een bedrijf aangesteld voor zowel de commercialisering als de levering van de officiële gastvrijheidspakketten voor EURO 2024.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Booking.com