Vrijwilligers voor EK 2024 kunnen vanaf 14 juni aanmelden

Vrijwilligers voor het EK 2024 kunnen zich vanaf 14 juni aanmelden bij de UEFA om een steentje bij te dragen aan het voetbalevenement. Maar liefst 16.000 mensen hebben de voorregistratie ingevuld en hebben interesse in het vrijwillgersprogramma tijdens het EK voetbal in Duitsland.

Vrijwilligers voor EK 2024 kunnen vanaf 14 juni aanmelden

Een jaar voordat het toernooi begint, start de aanmeldingsfase om je in te schrijven als vrijwilligers voor het EK. De openingswedstrijd in München is op 14 juni 2024.

Voor het eerst lanceren de UEFA en de tien speelsteden een gezamenlijk vrijwilligersprogramma. Vrijwilligers spelen namelijk een belangrijke rol in het succes van de Europees Kampioenschappen voetbal. Men kan werken in de tien stadions in meer dan 25 verschillende gebieden.

Het aantal voorinschrijvingen geeft Célia Sasic van de Duitse voetbalbond DFB een goed gevoel. Het bewijst dat mensen in Duitsland vrijwillig willen bijdragen aan een goed doel. Daarom is de slogan ook "United by Football".

De UEFA heeft een speciale website gelanceerd voor de vrijwilligers: https://www.euro2024volunteers.com/. Alle informatie en antwoorden op vragen staan op die site. Vanaf 14 juni kunnen mensen zich officieel aanmelden als vrijwilliger voor het EK 2024.

Een apart platform voor sollicitanten, dat het interview- en selectieproces dekt, biedt vrijwilligersmogelijkheden op gebieden variërend van accreditatie tot fanzones en kaartverkoop. Om een naadloze ervaring voor alle geïnteresseerde partijen te garanderen, is digitale assistentiesoftware voor toegankelijkheid beschikbaar voor zowel de website als het applicatieplatform.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 30-05-2023 20:53 | Bijgewerkt op: 30-05-2023 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Vrijwilligers voor het EK 2024 kunnen zich vanaf 14 juni aanmelden bij de UEFA om een steentje bij te dragen aan het voetbalevenement.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.